Един от най-добрите и опитни волейболисти на Хебър - Тодор Алексиев, подписа нов договор с клуба и ще продължи да играе за отбора от Пазарджик и през новия сезон. Бившият национал на България сложи подписа си под договора на специална пресконференция.

"Радвам се, че оставам. Това ще бъде четвъртата ми година в Хебър, така че няма нищо ново за мен. Постигнахме доста неща с отбора, но трябва да продължим да работим върху целта си. Имаме много работа, защото имаме нови състезатели, с които трябва да се сработим. Отборът е с нови разпределители и ни предстои много работа по сработването с тях, особено на нас - нападателите. За да се постигне повече, трябва да се работи повече", бяха първите думи на Алексиев.

"Ние мислим само за ежедневната си работа. Целите ни са да побеждаваме във всеки мач. А цели идват с времето. Откакто съм се върнал в България, всеки от водещите отбори надгражда всяка година и увеличава бюджета си. Дея спорт ги има от миналата година, а имат големи амбиции. Монтана винаги са били отбор, който се бори за първите места. В Разлог правят промени, а и знаете колко трудно се играе в залата там. Лукойл са силни. Левски градят млади състезатели, а сега взеха и селекционера на националния отбор. Ще има 5-6 отбора, които ще се борят за първите места. Този сезон силите ще са по-балансирани, дори и при отборите от дъното на класирането", вярва волейболистът.

"Надявам се националите да се представят добре в Лигата на нациите. Да се покажат, да натрупат опит, да стигнат там, където ние сме били", пожела им Тодор Алексиев.