“В следствие представянето ни през цялата година, е закономерно ЦСКА утре отново да стане шампион“ заяви пред Гонг опитният волейболист на червените Ивайло Стефанов. Армейците този следобед заминават за Разлог, където утре предстои втория мач от финалния плейоф в Суперлигата. При победа на ЦСКА в зала “Септември”, играчите на Александър Попов ще получат шампионската купа и златните медали още утре, тъй като водят в серията с 1:0 победи, а се играе до два успеха от три срещи. Така ЦСКА може да направи златен дубъл, след като вдигна вече Купата на България наскоро, а и да защити титлата си от минатала година във волейболното ни първенство.

ЦСКА няма загуба през целия шампионат 2010/2011, а отговорът относно този факт на Ивайло Стефанов бе: “ Така е може би защото Сашо Попов е намерил правилната мотивация и селекция, за да постигне това нещо“.

След победата в понеделник съотборникът на Стефанов Евгени Иванов - Пушката сподели пред Гонг, че едно от силните оръжия на ЦСКА - началният удар, ще бъде затруднен в Разлог заради малката зала, но Ивайло коментира: “Условията са еднакви и за двата отбора. Каквото е за нас, такова е и за тях. Психически по-добрият отбор ще надделее“.

Опитният посрещач разкри и какво е най-важното нещо пред армейците за двубоя утре: “Да имаме хубава мотивация! Аз например втора година играя срещу тези момчета, изиграли сме сигурно 25 мача и нямат една победа. Най-важна е мотивацията, да се настрои човек и да не подценява. Трябва да имаме респект към противника“.

На въпрос дали и през сезон 2011/2012 той ще носи отново екипа на ЦСКА, 37-годишният Стефанов ни каза: “Имам желание и следващия сезон да играя в ЦСКА, но не зависи от мен. Ако играя догодина, надявам се да е за ЦСКА!”.