Волейболистът Иван Зарев, който преустанови кариерата си заради контузия, замени спорта с организация на общественополезни кампании.

Зарев и приятели направиха едно добро дело, научи Гонг, като със свои средства и с много желание реконструираха 7 пейки в 163-то училище в кв. Дружба.

Това бе първият проект на организацията “Младите в действие". Зарев и компания искат да събудят това заспало наше поколение, чрез граждански инициативи.

“Искаме всеки да се включи в инициатива и да види, че наистина можем да живеем в едно по- добро място и че всичко е в нашите ръце.Мотото на кампанията е “Дай пример“. Хубавото е, че се включиха и 3 малки деца, които са 7 клас. Просто ни видяха и пожелаха да помогнат. А на нас това е и е целта - дай пример”, сподели пред Гонг бившият играч на ВК ЦСКА.

“Искаме да покажем на хората в България, че при желание всичко може да се постигне. На този етап сме 16човека, като в началото бяхме само 6-ма. Интересното е, че много от новите хора се включиха много активно и бяха доволни, че не са останали в неделя да спят цял ден и да стоя пред компютъра. Удовлетворението беше наистина голямо. Това е само началото, искаме хората в България да видят, че нещата могат и се получават. Просто трябва желание и колектив“, допълни Зарев, който е председател на сдружението “Младите в действие”.