Един от най-опитните волейболисти на полския Ресовия Алех Ахрем пристига в София за втора поредна година. Миналия сезон в Шампионската лига белорусинът игра срещу ЦСКА, но с екипа на гръцкия Ираклис заедно с Пламен Константинов. Чаровният 26-годишен посрещач сподели, че е търсил Гибона по телефона преди пристигането на настоящия му тим у нас, но екс-капитанът не му е вдигнал. Алех има хубави спомени от залата миналата година, но явно не знае, че вместо в зала "Христо Ботев", сега го чака мач в Арена Самоков.

Ето какво каза на аерогара София Алех Ахрем:

Пристигаме, за да изненадаме ЦСКА. Настроени сме да победим в този мач. Знаем, че съперниците ни са спечелили всичките си домакински срещи до сега. Знаем, че ще бъде тежък мач, но ще се постараем да бъде добър и успешен за нас.

Играхме на турнир с ЦСКА преди сезона, но не сме гледали видео с тяхната игра. Сега ни предстои вече тук да гледаме записите и да проведем тактическата подготовка. Не сме имали много тактически тренировки за мача с ЦСКА през седмицата, но смея да кажа, че сме готови и ще видим какво ще стане.

Звънях на Пламен Константинов, но не говорихме. Не ми вдигна! Мисля си, че по-късно ще се видим и ще си поговорим.

Миналата година играх срещу ЦСКА с Ираклис, направихме 3:1 и 3:0 или 3:0 и 3:0. хареса ми залата тогава, беше комфортна.

С тима ми Ресовия ще дадем всичко, за да направим един красив волейболен мач утре.