С размяна на алкохол завърши контролата Тренто – ЦСКА. Шампионите на Италия подариха на треньорския щаб на първенците на България вино. Тренто е прочут град на винената световна карта, като тук се произвеждат едни от най-добрите бели вина в Италия, а шампанското „Ферари” е сочено за висш клас. Александър Попов и Максим Михайлов получиха по една кутия вътре с бутилка бяло вино и Розе.

От своя страна червените от София се бяха подсигурили с родна ракия. От високо-градусовата течност получиха Радостин Стойчев, помощникът му Серджо Бусато и част от шефовете на Тренто. Най-радостен от дара бе Бусато, който гордо позира пред Гонг с бутилката си.

След мача Матей Казийски покани свои приятели от тима на ЦСКА на гости вкъщи, може би и за да докаже част от казаното пред Гонг, че домакинства сам и се справя добре.

И докато другата част от отбора избра хотела за вечеря и да гледа световната квалификация Италия – Черна гора, двамата приятели Рафаел Паскуал отпрашиха в центъра на града. „Трябва да нагостя с голяма пица моя приятел Фил”, оправда се испанецът пред Гонг.