Счупен нос е новината от лагера на волейболния шампион на България ЦСКА, научи Гонг. На вчерашната тренировка Стоян Самунев е получил неприятната фрактура след като при игра за една топка, вторият разпределител Георги Манчев е ударил с лакът центъра и така му е счупил носа. Контузията вади Самунев от състава на Александър Попов за турнира за Купата на България този уикенд. Бившият кадър на ЛукОйл Нефтохимик ще бъде опериран в петък, като според лекарите е невъзможно той да играе мачове дори с маска на лицето. Така със счупен нос сезонът за Стоян Самунев приключи.

ЦСКА играе ¼-финал с КВК Габрово в петък от 16:00 часа в зала „Христо Ботев”, а при успех най-вероятно ще срещне Левски Сиконко, който пък утре от 17:30 часа ще спори с Пирин Балканстрой (Разлог).Вечното дебри, повторение на финала в Суперлигата между сини и червени, може да бъде само ½-финал и един от двата тима ще намери място на финала.

Защитаващият трофея ЦСКА и Левски може да се изправят отново един срещу друг в събота от 14:30 часа в Студентски град пред погледа на националния селекционер Силвано Пранди. След това от 17:30 е другият ½-финал между вече класиралите се ЛукОйл Нефтохимик и новака в елита Калиакра (Каварна). Финалът на Купата е в неделя от 17:30 часа.