За трети ден агитките на шестте най-добри волейболни отбори у нас ще се надвикват в зала „Универсиада” днес от 13:30 до 20 часа.

И шестте тима имат солидна подкрепа по трибуните. Привърженици на ЛукОйл Нефтохимик и Черно море са пропътували специално разстоянието от Варна и Бургас до София да гледат на живо срещите на любимците си.

На най-голямо внимание се радва центърът на националния ни отбор и носител на титлата на Гонг „Мистър турнир Купа България” Николай Николов.

Морското дерби ЛукОйл Нефтохимик – Черно море от 16 часа предоставя програмата на днешния трети ден на турнира в зала „Универсиада”. Бургазлии нямат поражение от началото на надпреварата, но достигаха два пъти до успеха след драматични обрати и тайбрек. Варненци излязоха от кризата и показват добра игра с участието на двете си чуждестранни попълнения и национала Владислав Александров.

От 13:30 часа ЦСКА, който оглавява класирането, среща изпадналия в криза и записал 7 загуби от началото на сезона Пирин. Очаква се сблъсък и между агитките на тези два тима. Феновете от Разлог са снабдени с тъпани и знамена.

Отново два автобуса с привърженици на Марек Юнион Ивкони се очакват да пристигнат от Дупница за превърналият се в люта битка през годините сблъсък с вицешампиона Левски Сиконко. Сините играят с дупничани от 18 часа.