Старши треньорът на волейболистите от ЦСКА Сашо Попов постигна заветната си цел – да стане шампион на България. След 10 години къртовски труд, той успя да създаде екип, който бе номер едно в редовния сезон и триумфира в плейофите.

Спечелването на титлата в мъжкото първенство е заслужена награда за усилията и труда на отбор и треньорски щаб, коментират във волейболните среди у нас.

„Все още не мога да проумея успеха, естествено, че се радвам, но години наред тази титла ми костваше много. Имаше времена на безпаричие, проблеми, липса на качествени играчи. Успяхме този сезон, постигнахме целта си!”- казва Сашо Попов, който смята, че моралната награда е по-ценна от обещаните премии.

Защо босовете на лигата не наградиха новия шампион в бургаската зала Младост е въпрос, който продължава да тормози червените фенове.

„С Купа или без Купа, ние си изживяхме емоциите. Ръководството е решило да има някакъв нов вариант на награждаване, за мен ценна е победата на терена. Вярно е, че с медали и Купа празненството щеше да е по-истинско, но и така радостта ни бе голяма.”- споделя още червеният треньор.