Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов продължава с битката за съществуването на любимия си клуб. В последните години към каузата се присъедини и бизнесменът Мариан Колев, а тази вечер в предаването „Златният гейм“ двамата ще разкажат за поредния проблем пред прогреса на ЦСКА. Клубът се бори да получи дългосрочен договор за ползване на зала „Васил Симов“. Съоръжението се нуждае от спешен ремонт, а Мариан Колев ракри за инвестиционен план на стойност 300 или 500 хил. лв. С всеки от тях залата ще бъде обновена до вид, който не би поставил под съмнение възможността ЦСКА да продължи да играе там своите официални мачове.

Най-смелите планове на ръководството са свързани с построяването на чисто нова зала за 3000 зрители, а зала „Васил Симов“ да остане тренировъчна зала за талантите от школата на „червените“. За всичко това и още много – тази вечер в „Златният гейм“.

След впечатляващата селекция на Хебър – наистина ли титлата е все по близо до Пазарджик? Говори треньорът Атанас Петров.

И още – селекционерът на женския ни национален отбор Иван Петков дни след прибирането на тима от световното първенство. Какво постигна България през тази година и докъде може да се развие този млад отбор?

Очаквайте „Златният гейм“ тази вечер по DIEMA SPORT 2 веднага след края на срещата от волейболната Шампионска лига между Нефтохимик и босненския Младост, която стартира в 19:00 часа.