Треньорът на ЦСКА Александър Попов заяви, че е горд със своите играчи, въпреки загубата с 0:3 гейма в четвъртия от финалната серия срещу Левски, която донесе титлата за „сините”.

„Този мач беше извън серията, беше по-различен. Левски беше доминиращият отбор. Не ни се получи играта, въпреки че предприехме рискове. Нашата игра е по-спокойна, а ние атакувахме от самото начало, което го отдавам на емоцията, на ключовия мач. Допуснахме повече грешки от обичайно”, обясни младият специалист.

„Ние ако победим с 3:0 усмивките ще говорят съвсем друго. Оттук нататък бързо забравяме мачовете и мислим за Купата. Никой няма съмнение, че ще се възстановим, защото сме тренирани, имаме подготовка и това не ни е проблем. Проблемът е малко психологически. Ние играем волейбол. Всеки има право да дава оценка, личното ми мнение е, че не е реалистично да се каже, че сезонът е провален. Играхме на финал, борихме се”.

„Не мога да обвинявам състезателите. Мога да ги поздравя и се гордея с тях, защото това бе един тежък сезон. Поздравявам ги, справиха се с тежки ситуации”, допълни Попов.