Волейболистът на ЦСКА Теодор Салпаров заяви, че парите не са всичко и той не е в отбора, за да печели пари.

„Началото в ЦСКА наистина е добро. Да се надяваме, че ще продължим с тези добри изяви и през втория полусезон. Дано наистина в края на сезона да станем първи в шампионата или да спечелим купата. Отборите са равностойни и рано е да се говори кой ще стане шампион”, сподели либерото.

„Кениецът допринася за добрата игра. Те се проявяват в спортове като атлетиката и може да го натурализираме и да стане шампион. Сплав от млади и опитни състезатели е голям плюс за ЦСКА. Аз се чувствам идеално в България, тъй като съм със съпругата си и детето”, добави националът.

„Шампионатът е доста равностоен за разлика от други години, но съжалявам, че не съм в по-класен шампионат. Аз играя в ЦСКА заради брат си и заради клуба, а не заради парите. Всеки спортист иска да опита да играе в Италия и Русия. Иван Станев и Ники Николов са много добри момчета и да се надяваме, че те ще получат добри предложения от чужбина”, коментира волейболистът на ЦСКА.

„Мисля, че Левски ще сте си стъпи на краката и ще се борят за титлата. Сега са в по-слаба форма може би, но за края на шампионата Мартин Стоев ще ги подготви добре. Георги-джуниър не може да го спрем, защото има много енергия”, завърши Теодор Салпаров.