След волейболният мач на ЦСКА и Фенербахче националът и либеро на "червените" Теодор Салпаров коментира;

„Горе долу се случи същото каквото и в Гърция. Във важните моменти съумяваха да ни надиграят с повече опит, докато ние допускахме елементарни грешки.  Това е, гледаме напред. Днес взехме гейм, надявам се в следващия мач да спечелим", заяви Салпаров.

"Загубихме и това не е хубаво. Противникът спечели благодарение на силата и опита си. Те имат доста опитни състезатели, докато при нас повечето са млади момчета, които нямат достатъчно опит и самочувствие. Именно в такива мачове трябва да се научат да притежават тези качества, защото иначе губим", коментира след мача Салпаров.

Съперникът ни игра с 65% атака, което е много за волейболен мач. Не можем да очакваме нещо различно от това, което се случи днес за реванша с Фенербахче и другите мачове ако не натрупаме опит. Затова всъщност играем. Никой няма да ни отреже главите заради загубата. Важното обаче е да се поучим от нея и да ставаме по-добри. Смятам, че срещу Ираклис играхме по-силно, но днес не мога да кажа, че сме играли слабо. Просто напрежението беше в повече и аз казах, и преди мача, че може да ни изиграе лоша шега“, заяви Салпаров след загубата с 1:3 гейма на своя отбор.