„Ситуацията около Цветан Соколов и Тренто е без промяна. Никой от италиански тим не ни е търсил. Постоянно обаче идват оферти за Цецо”, каза за Гонг мениджърът на Марек Юнион Ивкони Людмил Найденов.

19-годишният национал има 3-годишен предварителен договор с клубния шампион на Европа, но ако от клуба на Радостин Стойчев не успеят да го картотекират за следващия сезон в Серия А1, то контракта може да се развали. „Договорът не е влязъл в сила. Ако не го картотекират, той може да отпадне. Дори си мислим да задържим Соколов при нас и догодина”, поясни Найденов.

След доста оферти от Турция, последно в офиса на дупнишкия тим дойде и предложение от Русия. „Отборите са доста класни. Не искам сега да разкривам кои са точно. Има голям интерес и постоянно звънят за него”, допълни той. Финансовите параметри на предложенията са доста солидни, както за клуба така и за играча.

„Ще изчакаме да се обадят от Тренто да видим какво ще правим и тогава ще седнем да мислим по офертите и вариантите пред Цецо”, завърши Людмил Найденов.