Ръководството на волейболен клуб Марица Пловдив отново пуска свободен вход за всички зрители за предстоящите два домакински мача на отбора срещу Славия от полуфиналите на волейболния шампионат при жените на 14-и и евентуално на 18-и февруари. Това съобщи изпълнителният директор на жълто-сините Стоян Гунчев-Чугуна.

С този жест клубните шефове на кършиякалийки се надяват да се напълни до дупка спортна зала в „Лаута” в комплекс „Локомотив” и на по-солидна подкрепа на феновете във важните двубои.

Ръководството на маричанки поиска отново да направи жест към верните запалянковци на тима, които ще дойдат в залата за тези мачове.

Както е известно управата на „Марица” пускаше досега запалянковците гратис във всички домакински срещи на отбора, както в настоящия, така и предишния волейболен шампонат.

На домакинствата на маричанки феновете влизаха без билети и заради преките излъчвания на срещите директно по интернет - по онлайн телевизията sportmedia.tv. Тази медия продължи традицията да се предават пряко всички мачове на маричанки от първенството с автентичен коментар, каквато практика бе създал пловдивският видеопортал plovdivlive.com.