Един от най-обичаните български волейболисти Евгени Иванов влезе в групата на 35-годишните. Пушката днес отбелязва първия си рожден ден извън лагера на националния ни отбор.

Световният шампион за младежи от Кайро`91, участник на две Олимпиади, бронзов медалист от Световното първенство в Япония`2006 и Световната купа, автор на множество победи и носител на десетки отличия от различни страни, има възможността да духне свещичките на тортата на специално варицела парти. Просто и двете дъщерички на Пушката и Маруся – Сара и Симона се разболяха от шарка малко преди рождения ден на татко и така ограничиха гостите само да такива, които вече са прекарали това вирусно заболяване.

Евгени продължава да играе на ниво край волейболната мрежа, но има и други амбициозни идеи. Цял ден днес Пушката получава поздрави и пожелания по телефона и са необходими поне няколко опита да се свържеш с него, докато ти даде свободно. „Явно хората ме обичат и ми се обаждат” с усмивка каза центърът. В профила си в социалната мрежа Фейсбук Иванов е поздравен от десетки почитатели и приятели от цял свят – България, Русия, Полша, Италия и други кътчета по света.

Пушка, да си жив и здрав! Много любов с трите прекрасни дами на твоето сърце, победи и радости. Колега, продължавай към върха и се готви за онзи дебют!