Отборът на Виктория Волей спечели шампионската титла на държавното първенство за момчета до 15 години, което се проведе в Пловдив. На финала пловдивчани надиграха категорично столичния Левски Сиконко с 3:0 (25:18; 25:21; 26:24) и заслужено ликуваха. За клуба това бе втора шампионска титла за сезона след титлата при юношите младша възраст от общо три финала през година. Единственото второ място до момента за клуба е при юношите старша възраст.

Мачът се игра в пълната до краен предел зала на СОУ "П. Яворов" и донесе много приятни емоции на волейболните фенове.

Виктория Волей за пореден мач игра без основния си диагонал Станислав Георгиев, който се контузи във втория мач от груповата фаза и е със скъсани коленни връзки. Пловдивчани играха през целия мач стабилно и заслужено надиграха Левски. В първия гейм пловдивчани започнаха много надъхано и бързо поведоха в резултата, като запазиха разликата до края на гейма и го спечелиха лесно. Вторият гейм започна добре за пловдивчани, като бързо натрупаха разлика от 3-4 точки, която остана непроменена до края.

Сериозна интрига имаше единствено в третия гейм, когато още от началото Левски поведе в резултата с 3-4 точки. Пловдивчани изравниха при 20:20 и започнаха да играят точка за точка за да се стигне до 24:24 когато след точка от сервиз на Трифон Лапков и аут на волейболист на Левски геймът приключи с 26:24 и донесе поредната шампионска титла в Пловдив.

За най-добър нападател на турнира напълно заслужено бе обявен Цветан Цветков от Виктория Волей. Индивидуалните награди бяха връчени от легендите на пловдивския волейбол Петьо Драгиев и Ани Узунова. Наградата за най-добър разпределител отиде в Левски Сиконко, за най-добро либеро в Пирин, а за MVP на турнира в състезател на Хебър.

В мача за третото място Пирин Балканастрой надигра Хебър също с категоричното 3:0 гейма.