Треньорът на ЦСКА Александър Попов заяви след днешната победа с 3:1 над Левски и класирането за финала за първи път от шест години, че работата, която е била свършена в последните години най-после се вижда и очаква още успехи в бъдеще.

„Представете си напрежението, след като сме до някакво добро представяне. Левски не е губил полуфинал от може би 13 години и определено са фаворит в такива плейофни ситуации и само ако си ги играл, знаеш как да реагираш.”

„Някои от моите момчета не са играли дори на полуфинал, което също си оказва влияние, но доброто ни класиране през сезона ни даде самочувствието, че можем да продължим.”

„Щом съм останал в клуба, значи сме имали успехи. Да не забравяме, че преди няколко години играхме и финали, но това не сме го броили като успехи. Лошото е, че от 1995-а не сме ставали шампиони.”

„Когато сме играли само с млади играчи, не сме си правили харакири. Знаем, че името ЦСКА задължава, но не знаете колко трудна е организацията, надявам се, че трудът ни ще се оцени в бъдеще”, каза още Попов.