Легендата Тодор Симов бе изненадан с две фланелки с номер 80, с неговото име, от бившите му тимове ЦСКА и Миньор Перник при честването на 80-годишния му юбилей.

Президентът Георги Първанов е издал указ, с който е наредил Тодор Симов да получи почетен знак на президента. БОК и ДАМС също уважиха юбиляра. Специален плакет бе подаръкът от НСА.

Капитанката на европейските шампионки от 1981 година Таня Гогова изненада двукратния бронзов медалист от световни първенства с голям букет от червени рози.

Президентът на БФВ инж. Данчо Лазаров връчи скъп часовник на Симов. Феновете на ЦСКА и Левски обаче смутиха речта на боса на родния волейбол с освирвания. Всички играчи на двата тима лично минаха да се ръкуват с легендата преди началото на вечното дерби във волейбола.

Юбилярът сподели развълнувано: „Български волейбол е имало, има, и ще има във вековете. Дано станем световни шампиони някой ден”.

Още един юбиляр бе в залата и бе поздравен преди началото на мача. Шефът на ВК ЦСКА Спиридон Зегов получи букет по повод 75-годишнината си.