Българският букмейкър „Еврофутбол” ще награди 12 зрители на двата мача България - Финландия от Световната лига по волейбол, които ще се играят във Варна този уикенд.

Преди началото на първата среща в събота четирима души от публиката в зала Конгресна, които уловят хвърлени от момичетата на „Еврофутбол” топки, ще могат да се борят за суми между 200 и 2 000 лева. За целта те ще трябва с точни сервиси да уцелят един от специално поставените осем чека на стойност 200, 300, 400, 800 и 2 000 лева.

Същият ден всеки зрител ще може да си извоюва правото да участва в играта в неделя. Той ще има възможност да попълни талон с прогноза за резултата на мача след втория гейм. От правилните предвиждания в първия ден ще бъдат изтеглени три, чиито автори ще получат правото „да сервират” за една от паричните награди. Играта ще се проведе преди началото на втория мач между двата състава в неделя. „Еврофутбол” ще осигури билети за срещата на тези от избраните трима, които не разполагат с такива.

Още петима зрители ще бъдат зарадвани с награди по време на сблъсъка на националния ни тим срещу Финландия в неделя. Те ще бъдат изтеглени с жребий измежду далите правилно предвиждане за резултата след втория гейм в мача на 13.07. Щастливците ще получат официални топки на FIVB за срещите от Световна лига с подписите на волейболистите ни. Имената им ще бъдат изтеглени на почивката след втория гейм.

Отделно от атрактивните награди, „Еврофутбол” е подготвил още изненади за всички зрители – тениски, „пляскащи ръчички”, химикалки, съдийски свирки. Агитките, които най-шумно подкрепят българския отбор ще получат специални подаръци – тъпани.

Освен с награди и изненади, доброто настроение на публиката ще се поддържа и от водещия на шоуто - DJ Teddy Georgo.