До консенсус се стигна в днешната среща между финансовия благодетел на волейболния Левски Сиконко и Стоян Хранов. Ръководството на волейболния клуб бе обидено от отношението на сините фенове в полуфиналните домакински мачове срещу Пирин Разлог, когато избраниците на треньора Мартин Стоев играха в залата си като пред чужди трибуни.


„С какво ни помага синия клуб? База? Подкрепа на фенове?”-под влияние на емоциите заяви главният мениджър на клуба Георги Захаринов.


Между Лазаров и Стоян Хранов все пак недоразуменията са били изградени, предстои нова среща, на която ще присъстват и лидерите на синята агитка. От своя страна Обединени спортни клубове Левски в лицето на Хранов ще помогнат за волейболната база на сините. Има вариант за ползване на съорженията в Драгалевци и на стадион Раковски.


„От излишно напрежение нямат полза и двете страни. Трябва да намерим формула за ползотворна съвместна работа и занапред.”-категоричен бе пред Гонг Стоян Хранов. Той припомни интересни моменти от влизането на Сиконко във волейбола. Можете да чуете как се е случило това през 94-та и как за 20 хиляди долара Петър Узунов се е съгласил да играе за Левски.