Новият старши треньор на Левски Сиконко е Найден Найденов. Това бе обявено официално, след като наставникът е постигнал споразумение е ръководството на „сините” и ще сложи подписа си под контракт за три години. 

„За три години е договорът, който още не сме подписали. Ще парафирам след 2-3 дни. Левски е предизвикателство за всеки. Отборът е набрал някаква инерция тези години. За всеки треньор това е един трамплин”, каза специалистът пред Гонг.

„Може и да се картотекирам, не се знае. Има го и този момент. Не се чувствам остарял, но рано или късно трябва да спреш и да започнеш нещо ново. Трябва да мисля за следващите 10 или 20 години”, добави Найден Найденов.

„За мен Левски е един голям трамплин, който всеки треньор трябва да използва. Иранците ми предлагаха 3-4 пъти по-добри условия, за да поема техния отбор, но знаете, че там никой няма да те чуе и види, а целта ми е да пробия в европейски клуб”, каза още новият треньор на Левски Сиконко.

„Научих много нови неща в Б отбора, тъй като водих тренировки и с първия тим. За мене беше един много хубав момент.”

„За Левски Сиконко целта винаги е била първото място. Амбициите винаги са били за първото място така и ще бъде”, завърши Найден Найденов.