“O sole mio” пяха на уше на треньора на ЦСКА Александър Попов два часа след като „червените” биха с 3:2 гейма най-скъпия волейболен клуб Зенит (Казан) в Шампионската лига.

Оркестър Кристали и Софи Маринова отново бяха в основата на купона за волейболните ни шампиони след втория пореден успех в най-елитната надпревара. По традиция босът на ЦСКА Георги Георгиев събра играчите си в своя ресторант „Изток”, за да ги поздрави и да им благодари за невероятната радост.

Към купона трябваше да се присъединят и няколко играчи на руския гранд, които са бивши съотборници на част от „армейците”, но ядосан от поражението в Самоков, треньорът Владимир Алекно не ги освободи.

Уникалният на полето Теодор Салпаров и центърът Стоян Самонев имаха възможността да бъдат с половинките си, а след като приеха поздравите, играчите си тръгнаха, като не продължиха със среднощните забави.

Софи Маринова явно е очаквала успеха на ЦСКА, който от Европейската волейболна конфедерация бе определен като “шок” на кръга в Шампионската лига, защото бе облякла червена блуза. По-късно Георгиев пък я закичи със шалче на „армейците”.

Ясер Портуондо, Филип Майо и Валтерс Рама този път не се изявиха съответно като певец, танцьор и барабанист, защото се бяха раздали на полето в мача за успеха над европейските клубни шампиони за 2008 година.