Тази вечер българският шампион „Марек Юнион Ивкони” ще посрещне италианският вицешампион „Пиаченца” във среща реванш в Шампионска лига. Мачът е от 20:00 часа в „Арена Самоков”. Българският шампион ще излезе на арената, за да даде най-доброто от себе си. Ето какво сподели старши треньорът на дупничани Найден Найденов преди срещата, цитиран от сайта на Българската федерация по волейбол.

Чувствате ли се готови за мача довечера?

Готови сме, да. Надявам се да дадем най-доброто от себе си и да играем добър волейбол.

В първата среща с Пиаченца в Италия показахте характер. Смятате ли, че тази вечер у дома ще успеете да постигнете повече или дори да ги победите?

Победа не, все пак всички познаваме възможностите на италианския вицешампион. Целта ми е да играем добре, спокойно и освободено, да покажем нашите възможностти и да направим един добър мач, какъвто публиката заслужава.

Все още имате шансове да продължите в евротурнирите. Как оценявате Вие тази възможност?

Шансовете ни доста намаляха, след като вчера "Любляна Волей" взеха точка на "Тур" и те вече имат 4 точки. Сега трябва да постигнем две победи, за да получим възможността да играем в турнира за купата на ЦЕВ. Определено ще бъде трудно. Ще гоним максималното в този турнир. Ще играем възможно най-добре, за да вземем максимума от всички предстоящи срещи.

Ще можете ли да разчитате на всичките си състезатели тази вечер?

Нямаме проблеми. Всички момчета са здрави и ще могат да вземат участие в мача довечера.