Помощник-треньорът на националния отбор по волейбол Николай Желязков сподели, че всички играчи от представителния тим са били подложени на тестове за коронавирус, след като се е разбрало, че Георги Сеганов е дал положителна проба. 

“В петък направихме тренировка, а в събота ни е почивен ден. Заминах на вилата да разпусна с риболов. Получих обаче SMS, че трябва да се явя спешно на PCR тест за коронавирус. Разбрахме, че положителен тест е дал Георги Сеганов", започна Желязков.

Моят резултат вече дойде - отрицателен е”, заяви късно снощи за “Меридиан Мач” помощник-треньорът Николай Желязков, който вече се бе изолирал, но предните му два теста също бяха отрицателни и затова се присъедини към отбора.
 
“Нямам представа какво става с другите резултати”, добави Желязков.
 
Това е е първият отбор в колективните спортове извън футбола, който е подложен на изолация. Както е известно, COVID-19 плъзна и в националния отбор на Сърбия по волейбол за мъже.
 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.