Задава се пореден скандал във волейбола. Вицепрезидентът на Българската федерация Любомир Ганев съзря заговор, който да го извади от ръководството на централата, съобщава NOVA.

На заседание на Управителния съвет, което се проведе днес, беше свикано извънредно Общо събрание, на което да бъдат изключени и добавени нови хора в ръководството на федерацията. То ще се проведе в последния работен ден преди Коледните празници - 20 декември в Казанлък.

Любо Ганев е сигурен, че има организация той да не попадне в обновения Управителен съвет.

„Със сигурност очаквам аз да отпадна. Напоследък такива бяха индикациите, но това е нормално. В крайна сметка УС има думата, то трябва да решава. Аз винаги съм помагал на българския волейбол. Всичко, което съм постигнал е благодарение на волейбола, и ще продължа да го правя, без значение дали съм член на УС, или не”, сподели Любо Ганев за NOVA.

Председателят на федерацията Данчо Лазаров не пожела да говори след заседанието днес.

Повече яснота за случващото се в централата, както и очакванията на Любо Ганев, ще можете да видите утре (12 ноември) в предаването „Златния гейм” по DIEMA SPORT 2 от 20.00 часа.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.