Щастлива новина в лагера на волейболния Левски. Президентът на "сините" Владо Николов ще става баща за четвърти път и е на седмото небе от радост. 

Радостната вест сподели половинката му Мая пред списание "Стори". За двойката това ще е четвърто дете. Досега те имат трима синове, а щастието е още по-голямо, защото сега чакат момиченце. 

"Когато разбрах, че съм бременна, не подскочих до тавана от радост. Защото все пак си имаме още един мъник, който е едва на година и половина в момента. Основната роля да ме убеди да пробваме още веднъж шанса да имаме момиченце беше на Владо", сподели Мая пред списанието.

"Аз се дърпах в началото, защото с четири деца си е сложно, откъдето и да го погледнеш. От друга страна, си има доста положителни страни. В един момент размислих и започнах и аз да се радвам, че ще имаме четвърто дете", сподели още нежната половинка на боса на волейболния Левски.

Семейството се радва на 13-годишния Александър, 10-годишния Симеон и Филип, който е на година и половина. Двамата най-големи синове на Николов го следват по стъпките във волейбола.