Бившият капитан на националния отбор на България и един от президентите на ВК Левски София Владимир Николов говори пред медиите при откриването на новата спортна зала "Левски София".
“Не очаквах чак такъв медиен интерес за една тренировка, но пък е хубаво и затова "Добре дошли”! Залата е сбъдната мечта! Не само моя, но и на всички момчета. Едно огромно “Благодаря” на Давид (б.а. Давид Давидов) и Атанас (б.а. Атанас Гаров), благодарение на които това се случи. Сбъднаха не само моята мечта, но и на всички деца, които са тук.
 
До момента тренирахме в 4-5 зали. Всичките – 100% компромисни. Сега нашите деца ще имат най-добрите условия за спорта - волейбол. Условията са на световно ниво!. Това ни кара да се гордеем, че ги имаме, че успяхме да го реализираме! Сега нашите деца трябва да се насладят, да се забавляват, да тренират и да се развиват.
 
Ние никога не сме спирали да се опитваме да се развиваме.  Сега с тази зала продължаваме да се развиваме. При първа възможност ще изиграем мач на Левски в тази зала и вероятно това ще бъде до края на месеца с подобаващо откриване. Дано да има и публика. Защото освен за децата, тя е направена и за феновете. Ако трябва и след 31 януари може да го направим, но и да има и публика. Надяваме се да може да посрещнем в тази зала и феновете ни”, заяви президентът на ВК Левски София Владо Николов.