"Със сигурност беше един много добър мач. Незнам дали е най-добрият, но със сигурност имаше моменти в двубоя, в които момчетата ме накараха да се гордея. Моментите на дългите разигравания, в които ние бяхме концентрирани, перфектни и правехме това, което се очаква от нас. Смазахме отбора на Монтана на блок. Там разликата е изключителна", заяви треньорът и президент на волейболния Левски Владимир Николов след победата над Монтана и класирането за полуфиналите в турнира за Купата на България.

"Ние във всеки мач и турнир играем за победа, ние сме Левски. Гледайки реално на нещата, не можем да печелим европейски турнири с това, с което разполагаме, но не ни пречи в мачове от вътрешното първенство да играем добре", каза още Владо Николов и добави:

"Отборът на Хебър е изключително балансиран. Имат много опитни състезатели. Задължително трябва да бием хубав сервис и да лимитираме грешките. Ние ще се опитаме да правим по-малко грешки. С тази игра като днес не можем да победим Хебър, а трябва да направим нещо повече."

"Добре се чувствам. Това е съвкупност от добра подготовка и помощта на целия отбор. Понякога трябва и малко късмет, за да се случат нещата. Винаги е трудно в нов екип, но всичко се получава постепеннно. В последните години бях във Франция. Сега искам да покажа тук какво съм научил", сподели волейболистът на Левски Иван Петров.

"Поздравявам отбора на Левски, който през целия мач поддържаше едно добро ниво и темпо. Ние започнахме лошо и така и не успяхме да влезем в мача. Трудно може да се даде коментар след подобна игра. Нито един от елементите не ни спореше. Нямаше никакъв ритъм в нашата игра. Закономерно Левски спечели. Нашите проблеми в играта дойдоха от слабото посрещане. Основният ни проблем е, че не сме постоянни", пък коментира старши треньорът на Монтана Даниел Пеев.