Владимир Николов разкри, че е отправил покана към Матей Казийски за бенефиса, който готви в началото на май в столичната „Арена Армеец“.

„С Матей играхме много години заедно, постигнахме много неща заедно и за мен беше абсолютно логично да го поканя на този мач, които за мен е специален. Всичките успехи и медали между 2004-а и 2012-а ги постигнахме заедно. Заедно с него постигнахме първата историческа титла на Тренто в Италия“, сподели Николов пред Нова телевизия и добави:

„Освен всичките му качества като човек и играч за мен той е по-специален именно поради тази причина. Много ще се радвам, ако той има възможност да дойде за бенефиса.“

Близо 6 хиляди билета за бенефиса на големия ни волейболист вече са продадени.

„Говорих с Пламен и ще се подготвям последната седмица с националния отбор, но ще е странно да играя срещу националния отбор. Идеята ни е, че ще изведа националния отбор да последен път и след това ще сменя фланелката и ще отида при „врага“. После ще започне един друг етап в моя живот“, коментира още Владо Николов, а по повод възможността Левски да играе мачовете си в провинцията, заради финансови проблеми и увеличението на наема на зала „Христо Ботев“, той каза:

„Няма да играем там, защото от дружеството, което управлява залата увеличиха наема и той е непосилен за нас в момента.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS