Президентът на волейболния Левски Владимир Николов представи инициативата на клуба "СуперОктомври", с която ще бъде даден старт на новия сезон за мъжкия и женския отбор на "сините". Николов е категоричен, че този сезон Левски ще продължи да се развива, като има огромни очаквания и към женския тим, от който се очаква да сложи край на хегемонията на Марица Пловдив в първенството.

"Имам честта да представя СуперОктомври за нашия клуб. Нарекохме месеца така, защото започваме сезона с участие за Суперкупата, ще имаме две супер дербита с ЦСКА, женският отбор ще има супер среща с шампиона Марица, както и първи мач от европейските турнира. Продължава и кампанията "Стани съмишленик". Основният ни спонсор се ангажира да удвои всички събрани средства с идеята да продължаваме развитието на младите", каза Николов.

"На някои може да им изглежда кратко, но за нас пътят дотук бе дълъг и труден. Категорично съм много доволен от развитието на Левски. Продължаваме да се разриваме и да надграждаме. Когато започвахме през 2016 имахме само един компромисен мъжки отбор и един юношески тим. Сега имаме силни мъжки и женски отбори, както и по четири отбора в двете направления във всички възрасти или общо 10 отбора. Опитваме се да се развиваме по най-добрия начин", добави президентът.

"През миналата година имахме два случая, в които залата ни беше малка. Да се надяваме, че ще имаме повече поводи през този сезон и ако това стане, ще мислим за временни трибуни от двете страни на игрището, има възможност за това", завърши Владимир Николов. / БТА