Двамата руски волейболисти - 220-сантиметровият диагонал Максим Сапожков и 200-сантиметровият разпределител Максим Крескин, които са новите чуждестранни попълнения на Монтана за предстоящия сезон в Суперлигата, направиха първи тренировки с тима.
 
Поради различни причини двамата пристигнаха един по един. Първи на българска земя кацна Максим Сапожков, който започна тренировки в четвъртък. Вчера пък пристигна Максим Крескин, като направи първо занимание с новите си съотборници.
 
„Най-накрая вече сме в пълен състав. За Крескин не мога да кажа още нищо, тъй като дойде едва вчера. Но съм впечатлен от Сапожков. Такъв диагонал не сме имали в българското първенство. Личи си, че е работено много с него. За този ръст от 220 сантиметра е страшно подвижен. Научен е на елементи, а уменията му за неговите 20 години са много добри“, коментира за БГВолейбол старши треньорът на Монтана Даниел Пеев. 

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.