Щастливият президент и треньор на ВК Левски Владимир Николов коментира трудния успех на "сините" над ЦСКА с 3:2 гейма, след като съперникът водеше след първите два гейма.

"Мачът беше много равностоен, с доста грешки и от двете страни на мрежата, радвам се, че успяхме да съберем морални сили и да спечелим мача, трябваше да спечелим по-лесно, предвид здравословните проблеми на съперника, прилягаше ни успеха с 3:0 или 3:1, но съм доволен от успеха", каза Николов.

"Появяването на игрището става с доказването на тренировки, а не с подреждането на звездите. Ники Манчев днес показа само част от това, което показва на тренировка, той започна да тренира както трябва всеки ден, днес не показа максимума си", добави той.

"Мачовете с ЦСКА са важни независимо от класирането на двата отбора, стана дерби, зарадвахме феновете на трибуните и пред телевизорите, щастлив съм, че съм участник в такъв мач", завърши изказването си Николов.

"Имахме повече желание и хъс за игра, след първите два гейма успяхме да се поокопитим и почнахме да показваме, това което трябваше да покажем от самото начало. В началото не успяхме да изпълним тактическите указания", коментира Теодор Богданов от състава на победителите.