Наставникът на ВК Нефтохимик Найден Найденов коментира изкования успех на тима като гост над Пирин Разлог с 3:1 гейма.

"Надделяхме с това, че във важните моменти бяхме по-сигурни, получи се синхрон в играта, можеше и по-добре, изпуснахме доста топки и ситуации, влизането на Георги повлия също. В такава негостоприем зала се играе трудно, но важна е победата", коментира Найденов.

"Допуснахме доста елементарни грешки преди да влезе Георги Братоев, след влизането му, това дава допълнително спокойствие, той сам поиска да помогне на тима. Трябва да сме концентрирани, имаше напрежение в тима, обстановката, трябва да сме концентрирани, за да не допускаме грешки", каза още наставникът на Нефтохимик.

"Играе се трудно в Разлог, играхме на приливи и отливи, спечелихме, ние сме отбор, с всеки ми е приятно да играя, с Георги Братоев се получават нещата, улеснява нещата. Нормално е, при наличието на по-опитни състезатели да ми е по-лесно, напредвам повече, помагат ми по-опитните волейболисти, трупам увереност с всеки мач", коментира волейболистът на Нефтохимик Георги Петров.

"Амбициите ми са да пробия в националния отбор, да изляза в чужбина в сериозен отбор, надявам се, че ще се случат тези неща", допълни той.