Наставникът на волейболния шампион Добруджа Мирослав Живков поздрави Левски 2014 след загубата на своя отбор от "сините" с 2:3 в залата в Добрич. Той се извини и на феновете на тима си заради поведението на играчите му в първите два загубени гейма.

"Първо, искам да поздравя отбора на Левски за победата, показа характер. Започнаха много силно, ние успяхме да се върнем и до голяма степен променихме това, което те правеха по най-добрия начин", заяви Живков пред DIEMA SPORT и продължи с анализа си.

"Така стигнахме до пети гейм, в който имахме своите шансове. Не можахме да затворим тайбрека и така видях аз този мач. Трябва да се извиня на нашите фенове за начина, по който започнахме в първите два гейма. Трябва да отдам и заслуженото на Левски, но и поведението ни на игрището не трябва да го допускаме занапред."

"Така че стана един много интересен мач с голям заряд. Допуснахме доста грешки в играта, което не ни е за първи път. Не бих ги определил като психологически, а като чисто технически, върху които трябва да работим", сподели още Живков.

В предния мач тимът му победи ЦСКА, но сега се препъна пред Левски 2014 и според него това се дължи на напрежение сред момчетата му.

"ЦСКА и Левски са грандовете в българския волейбол, клубове с дългогодишна история. По-скоро имаше напрежение в нашия отбор, очаквахме по-леко да се получат нещата, но в крайна сметка това е спортът", завърши Живков.