Треньорът на Левски Андрей Жеков няма да работи с мъжкия отбор в следващите две седмици. Младият специалист е дал положителна проба за коронавирус и в момента се намира под карантина у дома си. Бившият национал се оплакал от загуба на обоняние и веднага си е направил тест. Проби дадоха и всички състезатели на отбора, които обаче са отрицателни.
 
В отсъствието на Жеков тимът ще бъде воден от наставника на юношите и кадетите в Левски София Андреа Буратини. Той помага активно във всички тренировки на мъжете.
 
Към отбора се присъединяват и прекаралите болестта Владимир Станков, Гордан Люцканов, Александър Николов и Дамян Колев. Единствено Христо Цветанов остава в карантина до четвъртък. На следващия ден е плейофът с Локомотив Пловдив за класиране в първата осмица на Суперлигата. Срещата е на 6 ноември от 18.30 ч в зала "Христо Ботев" и ще бъде предавана пряко по DIEMA SPORT 2.
 
"Чувствам се сравнително добре. Съжалявам, че няма да съм до отбора в този толкова важен мач, но аз вярвам безрезервно във всички момчета и съм убеден, че ще се справят", коментира Жеков.