„Във форма със сигурност не сме. Тук сме от уважение към Владо Николов в този толкова важен момент от неговата кариера. Надявам се, че и любителите на волейбола ще дойдат да го уважат в Арена Армеец, защото тази тръпка, която е усещал с националния тим ще иска да го усети и на бенефиса. Тази зала винаги нас ни е мотивирала и всеки един спортист, който е бил тук казва същото. Много е важно феновете да дойдат и този момент да го започни за цял живот“, сподели волейболният национал Теодор Салпаров в навечерието на бенефиса на Владимир Николов в неделя от 18 часа в Арена Армеец.

Бенефисът „Моята игра” очаквайте в ефира на телевизия Diema и онлайн на Gong Play.  Коментарното студио започва в 17.30 часа. 

Всичко около шоу-мача четете в Gong.bg!

„Преди всичко много силен характер и воля са необходими за такова спортно дълголетие. Много е тежко, когато играеш на такова високо ниво и му свалям шапка“, каза още Теди Салпаров и продължи:

„Преди всичко му желая успех в новите начинания, с които са заема и да му се получи толкова добре, колкото и като играч.“

„Трябва да стане шоу. Сигурен съм, че Владо иска да бие, но и Пламен ще иска. Ние ще се постараем да стане шоу“, пожела Теди Салпаров.