Популярните актьори Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев ще бъдат водещи на специалната програма преди очакваното с голям интерес вечно дерби между „Левски София“ и ЦСКА. Мачът от Суперлигата по волейбол ще се състои на 22 февруари от 19,30 ч в „Арена Армеец“. Камен и Тончо са известни с пристрастията си съответно към „Левски“ и ЦСКА. Развлекателната програма ще започне около 18 часа, като DJ ще се грижи за доброто настроение на зрителите, докато заемат местата си в залата. Емблематичните актьори ще се появят около 18,20 ч, за да приветстват феновете. Малко след това на специално изградена сцена ще забие една от най-младите рок банди в страната Bloodrush, която спечели конкурса „Голямото рок междучасие“.

След изпълнението на живо идва ред на „Мача на звездите“, в който ще участват легенди на „Левски“ и ЦСКА и популярни лица, които симпатизират на двата отбора. Съставите за шоумача ще бъдат обявени допълнително.

Малко преди да излязат на игрището главните действащи лица – състезателите на „Левски София“ и ЦСКА, зрителите щи видят още едно музикално изпълнение – на младата поп звезда Кристиан, който ще представя България в „Евровизия“.

Доставчикът на спортна екипировка за двата отбора – Sport Depot, ще предостави по три официални фланелки на феновете. Победителите ще бъдат изтеглени в томбола с билетите. Отделно първите 20 привърженици на домакина „Левски София“, които са загупили семейни билети, ще получат фенска фланелка на „сините“. Друга основна атракция е играта със зрителите по трибуните - Kiss Cam.

Цените на билетите са както следва:

  1. Фензони (сектори В и D) – 10 лв.

  2. Ученици и пенсионери – 5 лв.

  3. Семейни билети в сектори А и С

  • Родител с едно или две деца (с осигурени места) – 15 лв.

  • Двама родители с едно или две деца (с осигурени места) – 20 лв.

  1. Стандартна цена в сектори А и С – 15 лв.