Волейболистката на ЦСКА Силвия Кьосева коментира предстоящата битка между "сини" и "червени" в полуфинална битка в родното дамско първенство.

"Зарядът в мачовете между ЦСКА и Левски е доста голям. Надявам се, че този път ще ги победим, след като в последните няколко мача ни бият. Ключът към победата е посрещането и добрият начален удар, ако намалим грешките до минимум, ще бъдем абсолютно равностойни. Техните крайни трябва да бъдат спрени, за да победим", коментира Кьосева.

"Диана Ненова е отличен човек и извън залата, събира отбора, помага чисто психически, тя го сплотява", каза още Кьосева.

"Загубите не ни влияят, по стечение на обстоятелствата имахме контузии, това повлия, това е плейоф, тук нещата са различни", допълни тя.

"Обичам да прекарвам времето си с приятели, обичам да ходя на кино, събираме се с отбора, сплотен отбор сме. Мечтая да съм жива и здрава, искам и мое семейство, работя с дещата на ЦСКА от подготвителната група, те имат желание, любознателни са, как се правят различните елементи, страхотно е да се работи с деца, а и ми носи удоволствие", каза още волейболистката на ЦСКА.