Треньорът на Хебър Александър Попов заяви, че основната заслуга за спечелената тази вечер титла е на треньорите преди него. В днешната трета WINBET финална среща "тигрите" обърнаха Нефтохимик 2010 с 3:1 като гост и спечелиха титлата след 3-0 победи.

Лина Главинова/Lap.bg
15 снимки

"Голямата заслуга за титлата има Атанас Петров. Той направи отбора, години наред го съграждаше парче по парче. След това слагам Драган Иванов и Стоян Самунев. Момчетата са тренирали, физически бяха много добре. След загубата в Монтана казах, че кондицията ще бъде решаваща във финалната серия за титлата. Аз направих само някои корекции и водех отбора по моите виждания", заяви Попов.

Благодаря на момчетата. За 5 разбора и 6-7 трениривки те ме чуха какво искам от тях и го направиха. Стъпка по стъпка се изкатериха на върха. Преди финалите момчетата бяха просто малко разпилени и трябваше да се съберат. Имам теория за блокадата и много разчитам на нея. В Хебър има и сервис, има и блокада. Основно с това надиграхме Бургас. Те имаха проблеми в подготовката и това натежа. Бургазлии имат състезатели на високо, световно ниво, но в края не бяха свежи. В ЦСКА се борих за титла 10 години, тук я взех за 10 дни. Нищо не съм решил за бъдещето си още", добави още той.