Един от отборите, които през този сезон ще следим с интерес във волейболната Суперлига е този на Хебър Пазарджик. Тимът, воден от Атанас Петров, направи страхотна селекция и не крие амбициите си да се бори за шампионската титла.

"Искам да сме малко по-умерени. Трябва да знаем конкуренцията, за да си поставяме такива цели. Като цяло се стремим Хебър да върви напред всяка следващата година", заяви Петров за предаването "Златният гейм".

"Това лято засилихме селекцията, подобрихме някои неща, където видяхме, че е имало проблеми. Мисля, че имаме сили да направим нещо по-голямо, вече е важно да се запазим здрави, защото всичко се случва в спорта. Определено мисля, че ще бъдем по-добри от миналата година."

"Хебър Пазарджик много го крепи това, че има големи традиции във волейбола. Амбициите на всички в отбора са големи, остава да се работи и да се постигат резултатите, които мисля, че ни подхождат, а именно да се борим за медали. Извървяли сме вече пътя си и сме готови за нещо такова. Организационно се справяме добре, трудна е селекцията."

А кои са новите в Хебър? Иван Станев, Светослав Станков, Брадли Гънтър, Спас Байрев, Михайл Никел, Стойко Ненчев, Венцислав Рагин, Георги Чалъков и Петър Каракашев.

"Тези хора исках и мисля, че са напълно достатъчни, ако успеем да се запазим здрави до края. Исках и да имаме равностойна скамейка. Конкуренцията е на изключително ниво, на всеки пост има конкуренция и се забелязва в тренировките."

Какво каза още треньорът на Хебър вижте във видеото!