Новите попълнения в редиците на Черно море Изазбек Исмаилов и Евгений Тюрин коментираха присъединяването си към тима от морската ни столица.

"За първи сезон съм волейболист на Черно море и това много ми харесва. Бях на 9 години, когато влязох да тренирам във волейболна зала. Тренирах в Нижни Новгород, след това и в Москва, играл съм в Ярославъл, преминах през отбори в Москва, Самара, Краснодар и сега във Варна. Започнах като посрещач, играл съм и като диагонал, сега играя като разпределител и се справям добре. През август дойдох във Варна на проби и се стигна до договор. Радвам се, че съм тук и ще се опитам да помогна на отбора да се пребори за топ 8", коментира Изазбек Исмаилов.

"Започнах да се занимавам професионално с волейбол, когато бях на 23 години, започнах с играта в Краснодар. Точно бях завършил висшето си образование и получих предложение от Майкоп, дойде и предложение от Черно море и ето ме тук. Мисля, че ще може да променим играта си, тук времето е като в Краснодар и това много ми харесва", заяви Тюрин.

Руските попълнения в Черно море Исмаилов и Тюрин

източник: Нова Броудкастинг Груп