Наставникът на волейболния ЦСКА Александър Попов заяви, че възпитаниците му са стиснали зъби, за да няма тайбрек в мача срещу Пирин Разлог за Купата на България. Столичани победиха с 3:1 гейма, което бе техен втори успех в Група В на турнира и са на първо място в подреждането на своя поток.

„По принцип ако сме пунктуални, може да намерим неточности. В третия гейм като че ли повлия, че влязоха резерви. Имаше и отпускане. Поиграха всички обаче и това е хубаво. След два убедителни гейма да влезеш, всички очакват силна игра и от тях, но на нас ни трябваха и подобни ситуации в 4-ия гейм, когато се показват истинските качества. Стиснахме зъби, за да няма тайбрек“, започна Попов.

„Не ме изненадва, че имахме такава подкрепа от феновете ни. В последните години винаги е така. Сега имаме силен спонсор, но без феновете нямаше да успеем дори да имаме отбор в последните години. Отборът на Монтана е изпъстрен с добри индивидуалности. Това важи и за Нефтохимик. Мисля, че Монтана ще победи чисто. Не знам какво ще стане между Добруджа и Нефтохимик“, добави Попов.