"Рискувахме, но не мога да кажа с една дума. Получи се равностоен мач в края на геймовете, но не беше така в средата. Ние трупахме добър аванс, водихме в резултата и във втория и третия гейм тимът на Хебър се доближаваше. Тогава явно рискът не ни излезе", коментира старши треньорът на волейболния ЦСКА след победата с 3:0 гейма над Хебър в 3-ия кръг на Суперлигата.

"Трябва да го преодоляваме това нещо, за да може в края на геймовете да се оправдава рискът, който състезателите поемат на сервис", добави Попов и още:

"Момчетата от Хебър бяха добре организирани и ни затрудниха максимално."

"Влязохме притеснени в мача, играхме слабо в първия гейм. Във втория си подобрихме играта, но груба грешка на съдията ни отне възможността да се борим за този гейм. В третия гейм имаше идентична ситуация", пък заяви старши треньорът на Хебър Атанас Петров.

"Не коментирам съдии по принцип, но днес съдиите ни лишиха от възможността да се борим за победа. Двата отбора бяха с агресивен сервис и доста грешки. Като един от най-важните елементи, сервисът много повлия", добави Петров и каза още:

"В България не можем да си позволим чужденци даже и на нивото на нашите състезатели. Ние взимаме чужденци с ниски възнаграждения. Не мисля, че нашите чужденци са слаби, но явно и трябва време за аклиматизация."