Треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов не пожела да коментира възможността неговият тим да спечели златен дубъл, след като се класира за финалния кръг за Купата, преодолявайки Левски с 3:1 гейма.

„Не съм доволен от някои компоненти от играта, но не са за широката публика. И във втория гейм доминирахме, но все пак е дерби, Левски се съпротивляваше добре. Мач с мач не си приличат. Бяхме свежи. На този етап стоим добре, с технически трудности. Отдавна не се бяхме класирамe за финалния етап от турнира за Купата. Радвам се, че ще спорим за нея“, започна Попов.

„Понякога и цифрите грешат. Не се справихме добре със защитата. Левски бяха ориентирани в тактически смисъл, но не можахме да се противопоставим на този елементарен тактически замисъл. Играта не може да бъде непрекъснато равностойна, дори в рамките на един гейм. След втория гейм отреагирахме добре.“

„Чета от време навреме на момчета от отбора за златен дубъл, но това са провокации от журналистите. В никакъв случай в отбора не си говорим за такива неща. Това е много далеч още. Това са пълни глупости. Най-големите фаворити не могат да си поставят такива цели. Не бива да акцентираме мислите си в такава посока“, сподели Александър Попов.