Наствникът на Хебър Пазарджик Александър Попов коментира драматичния успех с 3:2 над Монтана във втория двубой от WINBET ПЛЕЙОФИТЕ на българския волейболен шампионат.

"Те през целия мач имаха превъзходство на сервис. Днес бе ден на диагонала им. През целия мач ни създаваше проблеми, дори в тайбрека", започна той.

"Както в тайбрека така и преди това, когато срещу себе си имаш освободен отбор, всички трудни топки се отиграват. На сервис са почти безгрешни. Това е сложно. Отборите са изравнени. Да не се залъгваме. Хебър непрекъснато е фаворит. Това пречи на момчетата. Монтана игра доста освободено", продължи анализа си Попов.

"Направихме промени при разпределителите. Агонцев има специфичен стил, който е удобен за Хебър, но не се получи. От началото още не се получи играта в атака. Трябва да си извадим поуки. Не че ни изненадва Максим, но не намерихме отговор. Дори срещу двоен блок. Трудно е дори срещу нас. Който мисли за финал - греши. Важното е какви умения имаш. Убеден съм в качествата и уменията на Хебър", допълни още специалистът.