Участниците в  IVECO Суперкупа 2020 по волейбол за мъже - Нефтохимик 2010 Бургас - Хебър Пазарджик, ще имат и допълнителен стимул към битката за трофея. 

Победителят в суперсблъсъка ще получи и чек за 5000 лв., а финалистът – чек за 2000 лв., от партньорите на Национална волейболна лига за Суперкупата. Отделно ще бъде връчена и специална награда IVECO MVP - чек за 500 лв., на избрания за най-добър играч във финалния сблъсък.  

Мачът за IVECO Суперкупа 2020 е на 10 октомври (събота) от 18:00 часа в зала "Христо Ботев" в София. Билетите за финала ще бъдат на цена от 10 лева. 

Те ще бъдат в продажба на касата на централния вход на зала "Христо Ботев" в деня на мача от 15:30 часа. Срещата ще се проведе при стриктно спазване на противоепидемичните мерки на територията на България – при заетост не повече от 50 % от капацитета на съоръжението, при задължително спазване на физическа дистанция и със задължително носене на предпазна маска. 

Волейболната публика е доказвала през годините, че може да бъде за пример с поведението си. Вярваме, че отново ще бъде така и ще се насладим заедно на волейболни емоции на най-високо ниво, като в същото време се спазват всички разпоредби и се грижим за общото здраве. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.