Ето и най-интересното от отзивите след волейболния двубой между Нефтохимик и Хебър.

"Тактически грамотно изиграхме мача, анализирахме добре Любомир Агонцев, и така спечелихме половин мач, трудно взехме първия гейм с 25:23, има много да работим, завършваме година с успех и то у дома, надявам се да продължим така и следващата година. Ще работим над всички елементи, и на сервис", коментира либерото на Нефтохимик Теодор Салпаров.

"Трансферният прозорец затваря на 10 януари, до тогава трябва да има яснота около новите волейболисти", допълни той.

Наставникът на Хебър Атанас Петров коментира поражението на тима от Нефтохимик с 0:3 гейма.

"Нефтохимик игра с повече самочувствие, не ни превъзхождаха в отделните елементи, имаше и непредизвикани грешки от наша страна, трябва ни и време, за да успеем с новия разпределител да оправим играта си, имаме и доста контузени, надявам се да сме здрави", коментира той.

"Ако сме здрави имаме шансове за много повече, имаше важни точки, които трябваше да се отиграят, а ние не го направихме. В посрещане стояха по-стабилно, бяха спокойни, психологическото им предимство беше на тяхна страна. До две-три седмици Агонцев ще е сработен с отбора, Тетевен Волей е преодолим отбор. Трудно се намират свободни състезатели българи особено на полусезона", завърши наставникът на Хебър.