Отзивите на част от главните действащи лица в полуфиналната битка между Добруджа и ЦСКА. Тимът от Добрич спечели с 3:1 гейма и е на финал в турнира за Купата на България.

"Първият гейм Добрич водеше, след това не успяхме да се справим на посрещане, не само на сервис, победиха ни заслужено. Не ни се получи играта по ред обстоятелства, посрещането не работеше, дори и сервиса само на дадени моменти работеше, за жалост загубихме", коментира след поражението наставникът на ЦСКА Сашо Попов.

"Зависи от трансферите как ще бъдат, ако има предложения към някои от нашите играчи ние ще им дадем път да играят в чужбина за благото на българския волейбол, ако нямаме, ще си играят при нас. Станахме сребърни медалисти в шампионата, ще продължим да се борим и следващия сезон за първото място", допълни той.

Мирослав Живков - наставник на Добруджа.

"Не беше лесно в днешния мач, искам да поздравя и волейболистите на двата тима, които играха добре. Турнирът се завърза доста, интересен мач с интересен волейбол. След като работиш с един отбор трябва да разчиташ и на емоция, на мотивация, поздравявам състезателите и на двата отбора. Да играеш финал в турнира за Купата на България е престижно", каза Живков.

"Всеки мач има своите характеристики, биехме силен начален удар, ЦСКА ни затрудниха с нападателите си, играха добре, но ги победихме", допълни той.

"Искам да си пожелая на финала да направим един запомнящ се финал, в Монтана има волейболисти на световно ниво, които определено качват сериозно нивото, достойнствата на Монтана са много, трябва да се подготвим добре за този мач и да победим", завърши наставникът на Добруджа.

Мартин Атанасов - волейболист на Добруджа

"Добър колектив сме, подготвихме се добре, направихме всичко, което ни се каза, и заслужено победихме. Оправихме посрещането след мача с Нефтохимик, успяхме да се справим с атаките на ЦСКА, успях да помогна в контаатаката на отбора. Ако играем както днес, ще се опитаме да зарадваме публиката и се надявам да победим", коментира Атанасов след успеха.