Наставникът на Хебър Пазарджик Атанас Петров коментира успеха на тима над Пирин Разлог в двубой от 4-ия кръг на волейболното първенство.

"Получи се интересен мач, направихме доста грешки, изнервени бяхме, важното е, че след недобър мач се справихме и грабнахме победата", заяви той след успеха.

"Чалъков се включи добре, Байрев също, има една психологическа стабилност и на пейката, Спас Байрев има уникални качества, мога да си го ползвам във всеки един мач, който е в по-добра форма играе. Трудно се играе, идваме от голяма зала в малка, това се отразява. Днес имахме затруднения. Днес не ни се получи много в атаката, както се получаваше досега. Важното е, че успяхме да се успокоим, взехме четвъртия гейм и мача. С Нефтохимик всичко е възможно, за титлата е рано да се мисли, няма фаворит в този мач. Ние сме домакини, играем срещу шампиона, играем за победа, целта е всяка следваща година да сме по-добри, тази година сме по-добри, след мачовете с ЦСКА, с Добруджа, ще може да си направим сметката дали може да се борим за финал", каза още той.

Волейболистът на Хебър Венци Рагин коментира постигнатата победа на тима над Пирин Разлог с 3:1 гейма в двубой от 4-ия кръг на родния шампионат.

"На пръв поглед може да е изглеждало лесно, но в Разлог се играе доста трудно, ние знаехме това. Домакините направиха доста точки от сервис, малко се пропукахме на посрещане, но стабилизирахме нещата и спечелихме", коментира той.

"Пирин Разлог игра доста добре, затрудниха ни, най-важната цел беше да извадим посрещачите от нападение, има още върху какво още да се работи, днес беше най-тежкия ни мач. Две години бях в Катар, първата година бях шампион, втората година бях втори, не съм ставал шампион в България, имам цели. Двубоят с Нефтохимик ще е като финал", добави той.

Наставникът на Пирин Разлог Мирослав Живков коментира поражението от Хебър с 1:3 гейма.

"Искам да поздравя волейболистите и на двата отбора, че направиха един интересен и хубав мач, равностоен, с волейболни достойнства. Получи се едно истинско дерби, играхме добре, искам да поздравя състезателите си. Допуснахме лесни точки, трябва да подобрим посрещането, като отбор успяха да бъдат разностойни, трябва да си направим изводите след този двубой".