"Мачът оправда очакванията ми. Левски има възходящ път през втората част на сезона, а ние не показахме игрите от предните мачове. Използвах голям брой състезателки, като всяка една допринесе да завършим с позитивен резултат", сподели старши треньорът на ЦСКА Юлия Иванова след успеха над Левски с 3:2 във волейболното "вечно дерби".


Старши треньорът на Левски Радослав Бакърджиев пък заяви, че отборът му се е представил доста по-добре в сравнение с предния двубой с "армейките". "Те показаха малко по-добра от нас, което се оказа достатъчно за победата им. Поздравявам ги за успеха".


"Важното е, че победихме. Не съм доволна от играта на отбора, но най-важен е успеха. Първият полусезон се представихме зле, но сега обърнахме нещата и се надявам да играем финал", сподели Ралина Дошкова от ЦСКА.


"Тръгнахме добре, но направихме в последствие доста грешки на сервис, както и имахме сбъркани леки топки. За съжаление загубихме, но се надявам да продължаваме с добри игри. Защо да не направим едно добро първенство, да се класираме за финали? Млад отбор сме, дано покажем най-доброто", добави Катрин Димитрова от Левски.